Top Dog tar deg med på hundeutstilling

Top Dog er et morsomt og underholdende videospill for de som er glade i hunder og konkurranser rundt hundeutstillinger. På den ene siden er Top Dog ganske enkelt laget, men den har noen særtrekk og bonuser som virkelig får den til å stå ut fra mengden av rare automater.

Spillet er på mange måter en klassiker, og det er noe eldre, men det har holdt seg populært, fordi det rett og slett er bra laget. Hovedskjermen i spillet viser ett podium med en annonsør som holder en pokal til den heldige vinneren av download-45hundeutstillingen. Lyskasterne lyser opp podiet, og viser deg de forskjellige hundene som er med i konkurransen. Konkurrentene er liten Terrier, en fjong Puddel, en sort Labrador, så vel som en liten bowlingkule av en Pug. Spillet er oppslukende og man blir sugd inn i den spennende stemningen.

Top Dog er enkelt å lære seg

Det er relativt enkelt å lære seg de grunnleggende reglene i Top Dog. Man kan alltids prøve spillet gratis før, eller om man bestemmer seg om man vil spille for penger. Man kan stille inn hvor mye man ønsker å satse, ved å bestemme verdien på myntene som går i automaten, og man kan bestemme hvor mange utbetalingslinjer man ønsker å sette penger på. Sjansen for å få en vinnende kombinasjon, er selvfølgelig større om man satser på alle linjer. Spillet lokker også med en progressive jackpot som trekker mange spillere. Størrelsen på denne vokser hele tiden, men den ligger som regel mellom € 20 000 og 100 000.

Du kan prøve spillet hos Mobilbet som har et bra utvalg av mange forskjellige spill. Mange av de kuleste spilleautomatene er nemlig i den senere tiden blitt tilpasset til formater som egner seg for spart phones og for nettbrett. Det betyr at man kan sitte hvor som helst og drive med favorittspillene sine.